OBOS bygger fremtidens kontorer med unik beliggenhet

Oslo K ligger rett ved hovedpulsårene til hovedstaden. Her vil du få enkel vei til både sentrumskjernen, Gardermoen og ditt eget hjem – uansett hvor du måtte bo.

– Vi er i ferd med å bygge fremtidens kontorbygg i Kværnerbyen. Oslo K blir spekket med smarte, bærekraftige og fleksible løsninger som gjør arbeidsdagen mer effektiv, sier Hans Petter Hauge i OBOS Forretningsbygg AS. 

Kværnerbyen ligger fem minutter fra Oslo S med hovedveinettet rett i nærheten. Dette gjør Oslo K lett tilgjengelig med både bil, sykkel og kollektivtrafikk. 

Kollektivt hvert 5. minutt rett utenfor døra 

Som arbeidstaker i Kværnerbyen vil du være en del av et område med nærhet til flere kollektivtilbud. Buss 32 vil stoppe rett utenfor hovedinngangen, og buss 34, 70, 71, 74 og 501 stopper kun 100 meter unna. Hvis du ønsker å ta trikken så stopper linje 18 og 19 i Ekebergveien, mens t-banen stopper på Jernbanetorget.

Perfekt for syklende 

Det er også enkelt å komme seg til Oslo K for deg som ønsker å benytte sykkelen. Det er en egen sykkeltrasé hele veien fra sentrum og inn til Kværnerbyen, og det vil bli etablert mange sykkelparkeringer i bygget.

250 parkeringsplasser 

– Er du avhengig av bil, så unngår du parkeringsfrustrasjonen ved å benytte deg av en av de 250 parkeringsplassene under bygget. Den sentrale beliggenheten gjør det også enkelt å komme seg til Oslo Lufthavn Gardermoen, som kun er 35 minutter unna med bil, forteller Hauge. 

Kværnerbyen – en by i byen

På få år har Kværnerbyen blitt forvandlet til et levende nabolag med arbeidsplasser, butikker, barnehager og et rikt kulturliv. Her er det kort vei til å kunne gjøre praktiske formål da du finner både dagligvare, apotek og kafé i gåavstand.

Flere flotte turområder

Det er flere flotte turstier, parker og friområder i umiddelbar nærhet. Dette gjør kontoret attraktivt også for dem som velger å gå til jobb eller for de som ønsker en liten luftetur utendørs i løpet av arbeidsdagen. 

 

– Kværnerbyen ligger sentralt til med en effektiv tilkomst, men er også behagelig avskjermet slik at dagen ikke påvirkes av unødvendig støy, avslutter Hauge.