Vi bygger nye, moderne og bærekraftige kontorbygg

Oslo K i Kværnerbyen blir fremtidens kontorbygg, sentralt i Oslo, til en betydelig lavere pris enn andre steder i sentrum. 

 Rett utenfor sentrumskjernen – i Kværnerbyen – bygger vi Oslo K, kontorbygget for bedrifter som vil ha topp moderne, miljøvennlige og skreddersydde lokaler. 

 Kontoret som gir deg en enklere hverdag

I Kværnerbyen skal vi føre Oslos kontormarked inn på en mer fremtidsrettet vei. Eiendommen består av tre sammensatte bygninger som gjør at du kan gjennomføre arbeidsdagen mer effektivt. Her vil du finne den nyeste teknologien og de smarteste løsningene som faktisk utgjør en forskjell for en effektiv arbeidsdag.

– Oslo K er moderne lokaler som er tilrettelagt for tiden vi lever i, og ikke minst tiden som kommer. I Oslo K ligger alt til rette for at du skal kunne ha en effektiv og lønnsom arbeidsdag, sier Hans Petter Hauge i OBOS Forretningsbygg AS. 

– Vi har fokus på luftige lokaler, og i kontorbygget vil du alltid finne et ledig møterom eller et sted hvor du kan jobbe helt i fred. Lokalene er behagelig avskjermet slik at dagen ikke påvirkes av støy fra omgivelsene, forklarer Hauge. 

Egen food court 

I Oslo K vil det være en egen food court i behagelige omgivelser. Her kan du sette deg ned til en avslappende lunsj, bestille overtidsmat eller middag til å ta med hjem til familien. 

Nytt praktbygg med fantastisk utsikt

Oslo K vil ikke bare bli Kværnerbyens nye juvel, men også et iøynefallende praktbygg sett fra sentrum med moderne design, eksklusive materialer og store vindusflater som åpner opp for den flotte utsikten.

Det mest imponerende med dette bygget vil nok være toppetasjene. Her har man panoramautsikt mot byen, fjorden og Holmenkollen. 

– Nettopp den sentrale beliggenheten gjør dette til et attraktivt område å være en del av. Her vil det bli bussholdeplass rett utenfor døren, og flere holdeplasser kun 100 meter unna. Er du i det sporty humøret tar en flott sykkeltrasé deg hele veien inn til sentrum. For deg som foretrekker å ta bilen til jobb, eller bor utenfor Oslo, kan du glede deg over 250 parkeringsplasser – og E6 et steinkast unna. Kværnerbyen er lett tilgjengelig uansett hvor du er, avslutter Hauge.